La soirée européenne dédiée à la Croatie (hr.verzija)


Danas vam ne donosimo recept ni priču o jelu ni priču o proizvodu niti vas vodimo na putovanje.

Ukoliko ovo čitate, čitate hrvatski što za nas znači sljedeće: vjerovatnost da se nalazite u Bordeauxu je toliko mala da se izjednačava s nulom. Nažalost jer voljeli bismo vas pozvati da nam se pridružite u prostorima Maison de l’Europe Bordeaux-Aquitaine (MEBA) 19.rujna 2012.

Naš prošli post je napisan na francuskom i nosi naslov La soirée européenne dédiée à la Croatie koju MEBA upisuje u svoj program tzv. europskih večeri na kojima svaki mjesec predstavlja po jednu europsku zemlju.

MEBA i (a)cro(b)atie su se upoznale 29.lipnja kad su zajedno odlučile organizirati večer posvećenu Hrvatskoj.  Ne pišem vam da vam dajem dosadne detalje niti više ili manje (ne)sretne anegdote organizacijskog tipa usred godišnjih odmora (a bilo ih je: svi ozljeđeni akrobati se uspješno oporavljaju :)

Pišem vam da vam se ispričam što ćemo vas ovih dana zatrpati francuskim više nego inače i da s vama podijelim zadovoljstvo nakon učinjenog (klik! za popis gostiju, sponzore i partnere).

Nakon 19., s nestrpljenjem čekamo 26. rujna kad će u CAP Science biti održan kulinarski atelje za klince osnovnoškolske dobi. Tijekom ateljea će izraditi jedan hrvatski specijalitet kojeg će degustirati za užinu.

U prethodnom postu smo zahvalili svima koji su pristali sudjelovati; ovim zahvaljujemo i svim dragim ljudima iz blogosfere (bili oni autori ili čitatelji) na mailovima podrške: puno nam znači. Vidimo se uskoro s par fotkica!

Ugodan vam vikend,

(a)cro(b)atie

3 réflexions sur “La soirée européenne dédiée à la Croatie (hr.verzija)

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s